Wandpanelen als opbergsysteem, stijlvol en praktisch

Met een wandpaneel kun je direct een andere sfeer aan een kamer geven en oneffenheden in een muur verbergen. Maar je kunt wandpanelen ook prima gebruiken als opbergoplossing. In een geperforeerd wandpaneel kun je haken hangen en er gereedschap aan ophangen bijvoorbeeld. Of kies voor een wandpaneel met allemaal handige opbergbakjes. Zo kun je alle kleine spulletjes organiseren, zonder veel ruimte kwijt te zijn aan grote kasten.

Lambrisering met een verrassing

Er is een grote keuze aan wandpanelen met opbergmogelijkheden, maar zelf iets maken kan ook prima. Wil je graag je muur opdelen met een lambrisering, maar heb je ook behoefte aan extra opbergruimte?

Maak dan een lambrisering met kastjes. Door te kiezen voor een iets diepere lambrisering kun je deurtjes in de panelen maken. Hang achter de deurtjes een plank en je hebt een extra opbergruimte aan de muur. Handig voor al die spullen die wel een plekje nodig hebben, maar niet in het zicht hoeven te staan.

Op de lambrisering zelf heb je natuurlijk ook plaats voor een aantal mooie spulletjes!

Overzicht in je bijkeuken of garage

In een bijkeuken of garage staan al die handige spullen en gereedschap die onmisbaar zijn bij het huishouden en het klussen. Maar omdat het er veel zijn, wordt het ook snel onoverzichtelijk en rommelig. Wil je graag overzicht in je bijkeuken of garage? Hang dan alle rondslingerende spullen en gereedschap op. Kies voor een wandpaneel met haken en bakjes, of panelen met een magnetische strip en het ziet er direct opgeruimd en overzichtelijk uit. Zo grijp je nooit meer mis.

Er zijn niet alleen wandpanelen waar je de kleine spullen aan op kunt hangen, maar er zijn ook echte krachtpatsers waar fietsen, grote opbergbakken, helmen en steppen aan kunnen.

Door een fiets op te hangen creëer je zeeën van ruimte in je garage of schuur.

Een stijlvolle toevoeging aan je interieur

Naast alle puur praktische wandpanelen met opbergruimte, zijn er ook genoeg wandpanelen die gezien mogen worden!

Een wandpaneel met boorden voor al je favoriete foto’s, planten en boeken staat prachtig in je woonkamer, keuken of slaapkamer. Hang er een aantal onder, of naast elkaar voor een ruimtebesparende opbergwand. Wil je toch nog spulletjes erop kwijt die niet in het zicht hoeven te staan? Zet er dan een paar mooie opbergdozen op. Dat ziet er netjes en opgeruimd uit!

Heb je niet veel ruimte voor nachtkastjes naast je bed? Kies dan voor een wandpaneel met kastjes boven je bed. Zo kun je je favoriete boeken, je wekker en andere spulletjes vlakbij opbergen. Een hangend nachtlampje onder het paneel, maakt je slaapkamer af.

Bron: www.stylishcolors.eu