Een diamond painting foto bestellen doe je gemakkelijk online

diamond painting foto bestellen

Als jij een hobbyist bent die regelmatig een diamond painting maakt, dan weet je waarschijnlijk ook dat je een diamond painting foto bestellen kunt. Ook als je op zoek bent naar een hobby waarmee je tot rust komt en iets creatiefs maakt, is dit een goede optie. Een diamond painting is een schilderij dat bestaat uit duizenden steentjes in allerlei kleuren. Deze maak je zelf met een vooraf samengesteld canvas. Door een diamond painting met eigen foto te bestellen maak je een uniek en persoonlijk kunstwerk en dit doe je het beste bij een webwinkel.

Online een diamond painting foto bestellen

Zoek een kwalitatieve diamond painting webwinkel op en het bestellen is zo gedaan. Je kiest de optie om zelf een diamond painting samen te stellen en kiest de foto uit die je daarvoor wilt gebruiken. Neem een foto van goede kwaliteit en met een afbeelding die voor jou (of iemand anders) wat betekent. Je geeft zelf aan hoe groot de diamond painting foto die je bestellen wilt moet zijn en je kiest voor vierkante- of ronde steentjes. Je plaatst je bestelling en de webwinkel zorgt dat jouw foto op canvas wordt overgebracht. Je kunt deze dan tussen 2 en 4 weken met de post verwachten. 

Ideaal aan de muur of als een cadeau

Door een diamond painting eigen foto te bestellen creëer je een persoonlijk kunstwerk voor aan de muur. Dit kunstwerk beschrijft een situatie die voor jou belangrijk is en dat op een zeer creatieve en bijzondere manier. Als je denkt dat iemand anders een diamond painting zou willen hebben van een foto van een bepaalde gebeurtenis, dan is het ook een perfect cadeau om weg te geven. Je hebt het zelf gemaakt, dus het is persoonlijk. En door te kiezen om een diamond painting van je eigen foto te bestellen, is het cadeau ook uniek én spreekt het iemand direct aan.

Met diamond painting beginnen

Ben je nog nieuw met diamond painting, dan is het goed om te weten dat je door je diamond painting foto te bestellen ook alle benodigdheden ontvangt om direct te beginnen. Het canvas en de steentjes worden uiteraard meegeleverd, maar ook de lijm/wax om de steentjes te bevestigen, een pincet om ze op te plakken en een pen om ze uit je bakjes te halen. Er zijn allerlei accessoires die je erbij kunt bestellen, zoals sorteerbakjes en een lichtbak voor onder je canvas. Deze maken je het leven gemakkelijker, maar zijn om te beginnen niet essentieel. Gebruik eerst een eierdoos en een grote houten snijplank en bepaal of diamond painting je interesseert.

Zo ga je direct van start

Leg je canvas een nachtje onder een stapel boeken om hem recht te maken. De deze wordt namelijk opgerold geleverd. Plak hem op een houten plank en je kunt wel direct beginnen. Na het diamond painting eigen foto bestellen zie je dat het canvas een legenda heeft. Plak de steentjes bij de nummers en je weet sneller welk steentje je waar moet bevestigen. Nu kun je direct beginnen en zal je vast geen spijt hebben dat je besloten hebt een diamond painting foto te bestellen.