Waarom de IN.HOUSE meubels zo bijzonder zijn

Als jij nieuw meubilair nodig hebt, dan heb je mogelijk al eens van IN.HOUSE meubels gehoord. Dit innovatieve merk levert meubilair voor de woon- en eetkamers en dat in grote getalen en allerlei uitvoeringen. Of je nu geïnteresseerd bent in klassiek of eigentijds, bij IN.HOUSE vind je vast een stuk dat past. Ook al is de collectie heel breed, de IN.HOUSE meubels wijs je wel zo aan. Dat betekent dat ze veel aandacht besteden aan het ontwerp en zowel een brede keuze als een duidelijke huisstijl willen hanteren. IN.HOUSE doet dit probleemloos en dat zie je terug in de kwalitatieve, veelzijdige en eigenzinnige meubels van dit merk. En, zoals je hier kunt lezen, maak je deze meubelen nog bijzonderder door er je eigen stempel op te drukken.

De IN.HOUSE meubels met jouw perfectionisme

Eén van de dingen waar IN.HOUSE zo bekend om staat is dat je zelf een aantal opties hebt waardoor je het meubelstuk voor jou kunt perfectioneren. Er staat een model in de folder of in de showroom, maar daar mag jij nog van alles aan veranderen. Je kunt keuze maken ut bepaalde poten, uit de kleur en de zitdiepte en dit wordt allemaal voor je ingediend. De meubels worden daarna op maat voor je gemaakt, wat betekent dat jij exact de IN.HOUSE meubels krijgt die je nodig hebt. De mogelijkheden zijn groot en staan ze er niet bij, dan gaan ze alsnog voor je kijken wat er mogelijk is.

Een voorbeeld: de IN.HOUSE bank

Het bovenstaande is misschien beter toe te lichten met een voorbeeld. Als je besluit een IN.HOUSE bank te kopen, dan kies je eerst een model uit dat je mooi vindt. Vervolgens ga je met een medewerker kijken wat de opties zijn en kies je uit de materialen, kleuren en uitvoeringen die jij wilt laten gebruiken. Er is memoryfoam of koudschuim, je kunt relaxfuncties laten toevoegen, er is mogelijkheid om opbergruimtes in te passen en je bepaalt zelf hoe diep je zit en welke poten er onder de bank moeten komen. Vervolgens wordt je aanvraag ingediend en worden jouw IN.HOUSE meubels op maat voor je gemaakt. 

Welke meubels verkoopt IN.HOUSE?

De IN.HOUSE meubels waaruit je kunt kiezen zijn specifiek bedoeld voor de woonkamer of de eetkamer. Er worden tafels, kasten, (hoek)banken, fauteuils en kasten aangeboden, zowel als dressoirs, eettafels en salontafels. Je kunt bij IN.HOUSE besluiten om één meubelstuk te kopen, of je kunt een aantal bij elkaar zoeken en zo een combinatie samenstellen. De beste manier om de IN.HOUSE meubels zelf te bekijken is door naar een showroom te gaan en ze te voelen, gebruiken en bezichtigen. Alleen op die manier kun je bepalen of IN.HOUSE meubels voor jou de beste keuze zijn. 

Gevarieerd en eigentijds

Eén ding is zeker. IN.HOUSE meubels zijn niet saai en kunnen als blikvanger of als rustbrenger worden geselecteerd. Doe hier je eigen stempel op met de verschillende ontwerpopties die je hebt en het enige wat je nog nodig hebt is geduld.