Voor alle problemen over sloten in Arnhem

Sloten worden dagelijks gebruikt en zijn daarom aan slijtage onderhevig. Het is begrijpelijk dat je sloten problemen zullen geven, vooral als je die niet regelmatig checkt en een onderhoudsbeurt geeft. Gelukkig is er een slotenmaker in Arnhem die voor alle problemen over sloten een oplossing heeft. Hier zijn er enkele problemen die zich kunnen voordoen. Heb jij ook zo een probleemslot in huis? Bel de slotenmaker om je te helpen met deskundig advies. De slotenmaker in Arnhem is goedkoop en heeft heel snel een oplossing voor je.

1. Stijf slot en moeilijk te openen

Het is normaal dat stof en vuil in jouw vergrendelingsmechanisme terechtkomen en zich na verloop van tijd opstapelen, waardoor het moeilijk wordt om te draaien. Je kunt eenvoudig glijmiddel op siliconenbasis of spray op het slot proberen, en vervolgens de sleutel een paar keer draaien en het zou net moeten loskomen. Gebruik geen op olie gebaseerde producten om een slot te smeren, deze kunnen op korte termijn een oplossing bieden, maar op de lange termijn kunnen ze verdere problemen als verstopping veroorzaken.

2. Losse deursloten, deurknoppen en deurgrepen

Deursloten hebben veel bewegende delen, dus het spreekt voor zich dat er verschillende componenten zijn die een bepaald slothuis bij elkaar houden. Elk van deze onderdelen is een integraal onderdeel om ervoor te zorgen dat het slot soepel werkt. Als een (of meerdere) van deze componenten uit elkaar beginnen te vallen, werkt het slot niet op de juiste manier. De meeste onderdelen van deurslot worden na verloop van tijd en na langdurig gebruik losser. Als dit niet wordt verholpen, kan iemand heel gemakkelijk jouw slot losmaken en toegang krijgen tot jouw huis.

3. De deursleutel werkt gewoon niet

Zorg er eerst voor dat je de juiste sleutel voor de deur gebruikt. Als de sleutel snel en efficiënt werkt, is het probleem een ​​nachtschoot die niet goed samenwerkt met de sluitplaat. Als de sleutel niet gemakkelijk werkt, spuit dan een kleine hoeveelheid grafiet op de sleutel en in het slot. Probeer de sleutel meerdere keren in het slot zachtjes te draaien totdat hij werkt.

Wat als de sleutel nieuw is?

Een nieuwe sleutel die niet gemakkelijk in het slot schuift, heeft mogelijk enkele ruwe randen die moeten worden weg gefeild. Om de ruwe plekken te vinden, houdt je de sleutel boven een kaars totdat deze zwart wordt van roet. Draai de sleutel voorzichtig in het slot en verwijder deze. Het roet wordt verwijderd uit de ruwe delen, dus vijl die plekken weg, en je sleutel zou goed moeten werken.

Een gebroken slot is niet prettig

Het leven is al stressvol genoeg, en als je slot kapot gaat, wil je het gewoon zo snel mogelijk repareren, zodat je weer aan je normale routine kunt beginnen. De erkende en verzekerde slotenmakers van Arnhem helpen je binnen de kortste keren weer op weg! Als je ooit problemen hebt met de sloten van jouw huis of bedrijf, bel dan de professionele slotenmakers van Arnhem.