De 4 grootste hedendaagse kantoortrends

Als je aan kantoorinrichting denkt, gaat het niet alleen om lijnen, meubels, ruimtes en kleuren, je houdt ook rekening met functionaliteit en bruikbaarheid. Niet alleen binnen het originele kantoor, maar in deze tijden ook in het thuiskantoor. Hieronder vindt u 4 van de meest moderne en praktische kantoortrends van vandaag:

Mid-Century 

Modern kantoorontwerp uit het midden van de eeuw toont de integratie van verschillende ontwerpconcepten zoals verfijnde lijnen, natuurlijke vormen en minimalistische silhouetten. De opname van verschillende aardetinten en lichte tinten van verschillende kleuren, evenals het willekeurige gebruik van verschillende meubelmaterialen, inspireert een sfeer van vrijheid en lichtheid waarvan bewezen is dat ze de productiviteit van mensen helpen verhogen. 

Industrieel

Misschien wel het meest voorkomende moderne kantoor ontwerp tot nu toe, zoals gezien in verschillende startups. Het hedendaagse industriële kantoor interieur maakt een einde aan de drukte van elementen in de kamer. Het biedt ruime ruimtes die de productiviteit en samenwerking tussen collega’s stimuleren. Het gebruik van metaal in combinatie met rustieke ontwerpen en groen in strategische gebieden maken dit ontwerp zeer aantrekkelijk voor moderne kantoormedewerkers.

Modern

Stedelijk modern design speelt met de artistieke combinatie van hout, metaal en rustieke stijlen, zachter gemaakt door minimalistische gordijnen en design accessoires. Met een beetje meer nadruk op verlichting, wordt het een inspiratie voor de creatievelingen om hun talenten te ontketenen. Grote ruimtes tussen tafels en banken en samenwerkende werktafels doordrenkt met technologie maken het een zeer praktisch ontwerp voor een kantoor.

Scandinavisch

Het Scandinavische design is populairder bij horecazaken en presenteert een vleugje minimalistisch feminisme in een modern kantoor interieur dat wordt gekenmerkt door rijke gordijnen en vloerkleden. Het ontwerp heeft een dominerende witte muur met een touch van zwart en wit en enkele gekleurde elementen die samen zijn gestrooid om een ​​sfeer van comfortabele productiviteit te creëren. Het gebruik van minimalistische basis meubelelementen maakt het nog aangenamer.