Een nieuwe visgraat vloer laten leggen, waar moet je op letten?

Als je kiest voor een nieuwe visgraat vloer laten leggen, dan ben je ongetwijfeld al druk op zoek naar alle mogelijkheden die er zijn. Maak je je vooral geen zorgen, de opties zijn vandaag de dag vrijwel eindeloos. Waar je precies op moet letten, lees je in dit artikel.

Er zijn meer dan genoeg kleuren waar je uit kunt kiezen

Je wilt natuurlijk maar al te graag dat de vloer perfect aansluit op de rest van het interieur en hierdoor zorgt voor een erg aangename balans in de ruimte. Er zijn vandaag de dag gelukkig meer dan genoeg kleuren waar je uit kunt kiezen voor het interieur bij jou in huis. Wist je bijvoorbeeld dat er naast een klassieke houtlook ook verschillende andere varianten zijn waar je uit kunt kiezen? Hierbij kun je denken aan een vloer in het grijs, een vloer in het zwart of een vloer in het gebroken wit. Dit betekent dat er voor ieder wat wils is en dat een visgraat vloer uitstekend geschikt is voor ieder type woning. Naar wat voor soort kleur gaat je voorkeur op dit moment uit?

Wat is de gewenste lengte en breedte van de plank?

Wat is de gewenste lengte en breedte van de plank die bij jou in huis terug moet komen? Door het antwoord op deze vraag helder voor jezelf in kaart te brengen, bepaal je ook de sfeer van de vloer. Zo past een smalle en kleine plank bijvoorbeeld erg goed in een woning uit de jaren ’30. Een nieuwbouwwoning of een royale vrijstaande villa komt dan weer erg goed tot zijn recht als je kiest voor een lange en brede plank. Uiteraard kan een specialist in een winkel je alles vertellen over alle soorten stijlen die er zijn.

Kies ervoor om een visgraat vloer te laten leggen door een specialist

Kies ervoor om een visgraat vloer te laten leggen door een specialist. Hierdoor weet je altijd zeker dat het patroon netjes wordt gelegd en dat je hierdoor ook geniet van een fantastisch resultaat. Ook kan een specialist je erg goed adviseren over bijvoorbeeld het gebruik van een vloer in een visgraat patroon en het gebruik van vloerverwarming. Haal jij binnenkort ook een vloer in dit stijlvolle patroon in huis?

Bron: Designlife